Werkwijze

Werkwijze

Alles start met een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dit gesprek leer ik je graag beter kennen, bespreken we je wensen en de ruimtes waar het om gaat. Ook kan ik dan direct het huis en de ruimte(s) zien en een idee krijgen van je smaak en stijl. Na dit gesprek ontvang je een voorstel met daarin alle specificaties, een tijdsplanning en kosten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en je direct weet waar je aan toe bent, wel zo fijn!

Ook al is elk plan anders, ik werk wel volgens een stappenplan, voor een zo goed en effectief mogelijk resultaat. Deze vindt je terug bij de verschillende adviezen en ook altijd in de offerte.

Heb je andere wensen? Neem even contact op, dan bespreken we wat mogelijk is voor jouw huis.

BLENDinterieurhaarlem03-555370

Adviezen en prijzen

Nadat we kennis hebben gemaakt en ik je wensen goed in kaart heb, maak ik altijd een offerte die daarbij aansluit. Om een beeld te krijgen van wat een advies inhoudt, kun je hieronder verschillende adviezen zien en de daarbij behorende prijzen.

BLENDinterieurhaarlem05-555370

INTERIEURADVIES OP MAAT

Met dit interieuradvies op maat heb je heel wat in handen en wordt het meest toegepast bij bestaande woningen. Je kunt zelf aan de slag om alle spullen aan te schaffen en het plan werkelijkheid te laten worden. Het advies bestaat uit de volgende onderdelen:

  • moodboard
  • kleur- & materialen plan
  • voorstel meubels en klein meubilair
  • 2 indelingsplannen 2D
  • verlichtingsplattegrond (welke verlichting komt waar)
  • shoplijst meubels, klein meubilair en verlichting
  • tussentijds bezoek en eindpresentatie bij je thuis

Tarief vanaf € 1.075,- per ruimte voor woonkamer met open keuken van gemiddelde omvang. Dit zal worden meegenomen in offerte.
Aan dit advies kan ook nog een accessoirevoorstel toegevoegd worden.

INTERIEURONTWERP EN ADVIES COMPLEET

Dit advies is het meest complete advies en  geschikt bij een verbouwing of nieuwbouwplan. Hierin bekijken we ten eerste alle bouwtekeningen grondig, bepalen we de (nieuwe) indelingen, moet er misschien toch een muur anders, of toch de indeling van de ruimte aangepast worden, bouwtechnische zaken, technische punten worden allemaal bekeken hierin. Verder worden de punten uit interieuradvies op maat voor je uitgewerkt. Je krijgt alles in 3D, zodat je alvast een virtueel kijkje kunt nemen in je nieuwe thuis! Met dit plan kun je zelf aan de slag, maar ik begeleid je uiteraard graag hierin.

Tarief vanaf € 1.750,-

Elke verbouwing is immers anders dus je krijgt een offerte op maat

slide2-opt.jpg
file-3-555370

INTERIEURADVIES BIJ JOU THUIS

Is een uitgebreid advies teveel en wil je snel resultaat? Dan kom ik graag bij je thuis om mee te kijken, kun je al je vragen stellen en geef ik je mondeling mogelijke oplossingen en inspiratie, waarmee je zelf verder aan de slag kunt. Vaak zit het in kleine aanpassingen. Verzamel zoveel mogelijk vragen en beelden van wat je mooi vindt en van wat je wilt bereiken, dan haal je er zoveel mogelijk uit.

Tijdens dit advies krijg je:

  • advies bij je thuis
  • mondelinge inspiratie, informatie en advies
  • oplossingen en tips voor je woonvragen

Tarief € 325,-  (2,5 uur, elk volgend uur € 85,-)

Wil je na dit advies toch een uitgebreider advies, dan kan dit uiteraard!

Aanvullende informatie

Elk advies kan uiteraard helemaal naar wens aangepast worden, met bijvoorbeeld 3D, een lichtplan of accessoireplan. Ik kan je ook helpen met de (gedeeltelijke) uitvoering en aankoopbegeleiding en met het stylen van de woning, net wat je wilt.

Alle tarieven zijn gebaseerd op een gemiddelde ruimte van een eengezinswoning, waarbij woonkamer en aangrenzende keuken als een gezien worden.

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW, en exclusief  € 0,30 p/km reiskosten > 15 km enkele reis vanaf IJsselstein. Voor een reistijd langer dan 30 minuten, reken ik een reistijdvergoeding.

 

Klik hier voor de geldende Algemene Voorwaarden.