Werkwijze

Werkwijze

Alles start met een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dit gesprek leer ik je graag beter kennen, bespreken we je wensen, de ruimtes waar het om gaat en het budget. Ook kan ik dan direct het huis en de ruimte(s) zien en een idee krijgen van je smaak en stijl. Na dit gesprek ontvang je een voorstel met daarin alle specificaties, een tijdsplanning en kosten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en je direct weet waar je aan toe bent, wel zo fijn!

Ook al is elk plan anders, ik werk wel volgens een stappenplan, voor een zo goed en effectief mogelijk resultaat. Deze vindt je terug bij de verschillende adviezen en ook altijd in de offerte.

BLENDinterieurhaarlem03-555370

Adviezen en prijzen

Nadat we kennis hebben gemaakt en ik je wensen goed in kaart heb, maak ik altijd een offerte die daarbij aansluit. Om een beeld te krijgen van wat een advies inhoudt, kun je hieronder verschillende adviezen zien en de daarbij behorende prijzen.

BLENDinterieurhaarlem05-555370

INTERIEURADVIES OP MAAT

Met dit interieuradvies op maat heb je al heel wat in handen. Je kunt zelf aan de slag om alle spullen aan te schaffen en het plan werkelijkheid te laten worden.

Het advies bestaat uit de volgende onderdelen:

  • moodboard
  • kleur- & materialen plan
  • voorstel meubels en klein meubilair
  • plattegrond met indelingplan 2D
  • verlichtingsplattegrond & -plan
  • shoplijst meubels en klein meubilair, verlichting
  • een tussentijds bezoek en eindpresentatie bij je thuis

Tarief vanaf € 875,- per ruimte

INTERIEURADVIES BIJ JOU THUIS

Is een uitgebreid advies teveel en wil je snel resultaat? Dan kom ik graag bij je thuis om mee te kijken, kun je al je vragen stellen en geef ik je mondeling mogelijke oplossingen en inspiratie, waarmee je zelf verder aan de slag kunt. Vaak zit het in kleine aanpassingen. Verzamel zoveel mogelijk vragen en beelden van wat je mooi vindt en van wat je wilt bereiken, dan haal je er zoveel mogelijk uit.

Tijdens dit advies krijg je:

  • advies bij je thuis
  • mondelinge inspiratie, informatie en advies
  • oplossingen en tips voor je woonvragen

Tarief € 275,- voor max. 3 uur  (elk volgend uur € 79,-)

file-3-555370

Aanvullende informatie

Elk advies kan uiteraard helemaal naar wens aangepast worden, met bijvoorbeeld 3D, een lichtplan of accessoireplan. Ik kan je ook helpen met de (gedeeltelijke) uitvoering en aankoopbegeleiding en met het stylen van de woning, net wat je wilt.

Alle tarieven zijn gebaseerd op een gemiddelde ruimte van een eengezinswoning, waarbij woonkamer en aangrenzende keuken als een gezien worden.

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW, en exclusief reiskosten > 15 km enkele reis vanaf IJsselstein. Voor een reistijd langer dan 30 minuten, reken ik een reistijdvergoeding.