05
nov

Sietske & Jan

We hebben een nieuwbouwhuis gekocht in Vianen en zijn in afwachting van de sleutel. Wij vinden veel dingen leuk en wisten niet waar te beginnen. We zijn op internet gaan zoeken en zo kwamen we bij Joyce uit. Wat een fijne en duidelijke site. Het is direct helder wat je krijgt voor welke prijs en daar houden wij van.

Joyce reageerde al snel op onze mail en een kennismakingsgesprek was gepland, dit voelde meteen heel prettig en vertrouwd aan. Ze heeft heel goed naar onze wensen geluisterd en ons meegenomen in het proces. Ze is meerdere malen bij ons thuis geweest om de vorderingen te bespreken en waar nodig aan te passen. Voor onze vloer vonden we het lastig de juiste kleur te kiezen, Joyce is toen meegegaan naar de winkel en heeft ons hierbij geholpen. Echt heel fijn!

We hebben een heel mooi plan gekregen waarin we duidelijk kunnen zien hoe het eindresultaat zal gaan worden. Dit terwijl ons huis nog geen eens af is! Nu begint het al echt te leven. We hebben ook een shoplijst gekregen, zodat we precies weten waar we alles kunnen kopen. Zelfs nu het advies is afgerond kunnen we nog steeds bij Joyce terecht met onze vragen en dat waarderen we heel erg.