Over BLEND

Over BLEND

Ik ben Joyce Jansen, eigenaar en interieurstyliste van BLEND Interieur . Styling. Inmiddels ben ik alweer 10 jaar als zelfstandig ondernemer werkzaam als interieurontwerper en -styliste en heb ik al heel veel klanten mogen helpen met het realiseren van hun woondromen.

Met BLEND creëer ik interieurs die creatief en tijdloos zijn, verrassend, maar zeker ook praktisch en altijd met een persoonlijke touch. Dit alles met oog voor detail en in nauw contact met jou als klant. Het gaat er immers om dat je huis echt van jou is, je er helemaal jezelf kunt zien, bij jou past en weerspiegelt wie je bent.

Wil jij graag hulp bij het realiseren van je ideale woon- of werkomgeving? Neem gerust contact om te zien wat ik voor je kan betekenen!

“LET’S CREATE THE HOME YOU LOVE” 

Wat klanten hebben ervaren

Voor het inrichten van onze woonkamer hebben wij de hulp van Blend Interieur . Styling ingeschakeld en dat is voor ons een hele goede beslissing geweest. Joyce heeft onze wensen perfect weten te vertalen naar een ontzettend mooi ontwerp inclusief lichtplan en shoppinglist. De dienstverlening van BLEND stopt niet bij het overhandigen van het ontwerp. Ook daarna blijft zij nog nauw betrokken en zorgt er op die manier voor dat het eindresultaat straks helemaal naar onze wens zal zijn.

Lonneke en Marco Houten,

Na de verbouwing van onze achtergevel wist ik niet goed hoe ik weer sfeer en eenheid moest creëeren in onze woonkamer. Via via was ik bij Joyce terecht gekomen en in 1 ochtend wist ze wat er nodig was. Binnen een week had ik het plan binnen en het was spot on! We voelen ons helemaal thuis in ons heerlijke huis en mede door het advies. Door wat aanpassingen en toevoegingen van kleur, materiaal en wat nieuwe spullen is het al heel anders. Dank je wel Joyce!

Jacqueline en Jan IJsselstein,

We hebben Joyce gevraagd ons te helpen een stijl te vinden waar we allebei blij van worden. Dat is gelukt. Onze woonkamer is licht en rustig, warm en ook een beetje stoer. De verlichting is veel beter dan voorheen. Joyce heeft onze erg uiteenlopende wensen tot een geheel gemaakt waarin wij ons allebei thuis vielen. Dank je wel Joyce!

Mieke & Jos, IJsselstein

We hebben Joyce ingeschakeld om te helpen bij het kiezen van een nieuw bankstel bij de bestaande parketvloer, gordijnen en het wandmeubel. Welke kleur, welke vorm en grootte moest het worden? We wisten het niet en zagen het niet zitten om urenlang te moeten shoppen in een woonboulevard… Joyce bracht uitkomst. Met oog voor de verschillen in stijl maakte zij een plan voor de nieuwe zithoek. Ook kregen we een tip voor een muurkleur en andere verlichting. We zijn nu in korte tijd al veel stappen verder gekomen. De kinderen vinden de (via een app regelbare) verlichting helemaal het einde, zeker nu ze af en toe een ‘disco’ kunnen maken in de woonkamer! We kijken erg uit naar de levering van de nieuwe hoekbank en het bijpassende vloedkleed.

Linda & Peter, Houten

Voor ons nieuw te bouwen woning hebben wij Joyce gevraagd om een totaal ontwerp van de entree, (woon)keuken, woonkamer en tuinkamer te maken, inclusief lichtplan. Joyce heeft eerst goed geluisterd en gekeken naar onze beide smaken, voorkeuren en ook naar wat we niet mooi vinden. We hebben Joyce daarbij de vrije hand gegeven om te komen met een kleuradvies, raambekleding, meubels en verlichting. Bij de uitwerking schroomde Joyce ook niet om verder dan haar opdracht te kijken en ons een zeer waardevol advies te geven voor de indeling van onze slaapkamer! Bij de eindpresentatie kwam Joyce met een schitterend ontwerp en shop-plan waarmee we begin 2020 ons huis zo kunnen gaan inrichten. Tijdens de komende maanden mogen we als het nodig is nog de ‘Joyce supportlijn’ inroepen als dat nodig is en zullen we samen met Joyce het definitieve kleurplan bepalen. Joyce: we zijn nu al heel blij met wat je voor ons hebt gedaan en kijken samen uit naar het uiteindelijke resultaat! Hartelijke groet van Paula en Dave.

Paula & Dave, Vianen

Joyce is een goede interieur styliste. Ze luistert goed, komt met originele ideeën en blijft doorgaan tot we helemaal blij zijn met het eindresultaat. Ze heeft oog voor goede combinaties zowel qua kleur als materialen. Ze is zeer behulpzaam en gaat verder dan alleen een plan in elkaar draaien. Ze wil echt een mooi resultaat neerzetten waar iedereen blij mee is. Dat is bij ons zeker gelukt! Een mooi, warm thuis.

Roos & Jorick, Hilversum

Super! Joyce heeft me geholpen met specifiek advies zoals kleuren, planten, accessoires  en andere details om van mijn huis een thuis te maken. Het lijken kleine dingen, en ze maken alles echt af. Dus daarna heeft ze voor het gehele huis (3 verdiepingen) van m’n vriendin een interieurontwerp en stylingadvies gemaakt, vanaf verbouwing tot de juiste bank;-).

Bas, Maarssen

Het was fijn om samen met Joyce na te denken over de inrichting van ons nieuwe huis. Joyce kwam met een mooi ontwerp, waarbij onze bestaande meubelen nog mooier tot hun recht kwamen. Het was vooral fijn om samen de kleuren en materialen van de vloer, de gordijnen en de lampen te bepalen. Inmiddels genieten we elke dag van een prachtig huis wat totaal anders is dat wat we hiervoor hadden, maar waarin we ons net zo thuis voelen!

Conny & Remco, IJsselstein

We hebben een nieuwbouwhuis gekocht in Vianen en zijn in afwachting van de sleutel. Wij vinden veel dingen leuk en wisten niet waar te beginnen. We zijn op internet gaan zoeken en zo kwamen we bij Joyce uit. Wat een fijne en duidelijke site. Het is direct helder wat je krijgt voor welke prijs en daar houden wij van.

Joyce reageerde al snel op onze mail en een kennismakingsgesprek was gepland, dit voelde meteen heel prettig en vertrouwd aan. Ze heeft heel goed naar onze wensen geluisterd en ons meegenomen in het proces. Ze is meerdere malen bij ons thuis geweest om de vorderingen te bespreken en waar nodig aan te passen. Voor onze vloer vonden we het lastig de juiste kleur te kiezen, Joyce is toen meegegaan naar de winkel en heeft ons hierbij geholpen. Echt heel fijn!

We hebben een heel mooi plan gekregen waarin we duidelijk kunnen zien hoe het eindresultaat zal gaan worden. Dit terwijl ons huis nog geen eens af is! Nu begint het al echt te leven. We hebben ook een shoplijst gekregen, zodat we precies weten waar we alles kunnen kopen. Zelfs nu het advies is afgerond kunnen we nog steeds bij Joyce terecht met onze vragen en dat waarderen we heel erg.

Sietske & Jan, Vianen

In eerste instantie wilden wij geen interieur styliste omdat we niet mee wilden gaan met de mode grillen van nu. Joyce heeft heel goed naar ons geluisterd en ons huis zo mooi en warm gemaakt binnen onze eigen smaak. En ons op een paar punten uit onze comfort zone getrokken. We zijn heel gelukkig met het eindresultaat.

Het proces was fijn. Joyce maakt duidelijke plaatjes wat bepaalde opties kunnen doen voor de sfeer. En komt met meerdere opties om dat te bereiken. Ze geeft ook hele praktische hulp, dit kun je daar kopen of je kunt voor dat kiezen en dat vindt je daar. Wij zouden Joyce zeker opnieuw inschakelen. Ze werkt ook heel goed om de mooie spullen je al hebt. Zo hebben veel van onze spullen een goed nieuw plekje gevonden. En hebben we dankzij haar hulp een persoonlijk, warm, gezellig huis.

Daarbij is helder wat je waarvoor betaalt en geen verassingen achteraf.

Bas & Jacqueline, Haarlem

Ik voel me elke dag gelukkig en thuis in mijn nieuwe huis, mede dankzij Joyce. Anno vandaag is er keuze en moois in overvloed in meubels, kleuren, stoffen, stijlen etc. maar de hoeveelheid tijd steeds schaarser. Joyce heeft mijn wensen, dromen en beelden vertaald naar een totaal beleving en combinatie van stijlen, vormen en kleuren. Hierin ging ze veel verder dan ik alleen zou durven en uberhaupt zou weten wat er allemaal is en kan. Geheel in samenspraak heeft ze een grote puzzel gelegd, waarbij er soms ook weleens een stukje niet goed bleek te passen maar later toch op z’n goede plek belandde. De puzzel, het huis is nu af en ik ben er ontzettend blij en gelukkig mee. Het voelt echt als mijn huis, het is mijn stijl en het zijn mijn keuzes maar geïnspireerd, ge-orkestreerd, als het ware ‘geblend’ door Joyce. Dit heeft een ongekende meerwaarde opgeleverd zowel qua kwaliteit, originaliteit, totaal beleving als op tijd die ik nooit gehad zou hebben om alles uit te kiezen, bij elkaar te zoeken, aannemers regelen/plannen etc. Joyce is niet alleen heel erg kundig en gedreven maar ook erg plezierig en leuk om mee samen te werken.

Marcel, IJsselstein

Na onze verhuizing van een jaren 30 bovenwoning naar een moderne eengezinswoning hebben we stap voor stap enkele meubels en accessoires vervangen. Het is ons echter niet goed gelukt de juiste sfeer en eenheid te creëren in onze nieuwe woonkamer. Joyce is bij ons thuis geweest en aan de slag gegaan met het plan. Bijzonder was dat één van ons in eerste instantie de voorgestelde, moderne draaifauteuil helemaal niet zag zitten. Inmiddels is deze draaifauteuil voor ons alle 4 de favoriete zitplek en een echte eyecatcher in ons interieur!

Wij hebben het plan van Joyce zelf stap voor stap in de praktijk gebracht, waarbij we altijd op haar terug konden vallen voor een detail advies. In plaats van een nieuwe eettafel aan te schaffen, hebben we ervoor gekozen onze eettafel zelf wit te schilderen. Met deze besparing hadden we de advieskosten van Joyce er al volledig uit!

We kijken al uit naar jouw volgende advies!

Joost & Alice, Vleuten