Over BLEND

Over mij en BLEND Interieur . Styling

Hi, ik ben Joyce Jansen (1976), interieurstylist en -ontwerper en eigenlijk al van kinds af aan bezig met alles wat met interieur en styling van huizen te maken heeft. Met mijn man en twee kinderen wonen we in een nieuwbouw huis, in jaren 30 stijl, in IJsselstein, een klein stadje vlakbij Utrecht.

8 Jaar geleden alweer heb ik mijn baan in de marketing communicatie verruild voor mijn passie! Ik heb mijn hart gevolgd, me omgeschoold en van mijn passie mijn werk gemaakt. Met heel veel liefde en plezier werk ik voor klanten aan interieurontwerpen en -adviezen en ben nog elke dag blij met mijn keuze!

Ik creëer interieurs die creatief en tijdloos zijn, maar zeker ook praktisch en altijd met een persoonlijke touch. BLEND staat voor openheid, out of de box denken en een no-nonsense aanpak, waarbij ik persoonlijk contact en aandacht erg belangrijk vind. Het gaat er immers om dat je inrichting echt van jou is, bij jou past en weerspiegelt wie je bent. Daarbij vind ik het ook leuk om je soms even uit je comfort zone te trekken, om te ontdekken wat er nog meer allemaal wel mogelijk is voor je.

Klanten vragen mij vaak wanneer ze een nieuw huis gaan bouwen of gaan verhuizen, maar ook omdat ze gaan verbouwen of iets anders willen met hun huidige interieur. Graag denk ik mee in het totale concept, zodat het resultaat er ook helemaal klopt en het thuis te creëren dat bij jou past!

 

“Let’s create the home you love” – Joyce

Wat klanten hebben ervaren

Super! Joyce heeft me geholpen met specifiek advies zoals kleuren, planten, accessoires  en andere details om van mijn huis een thuis te maken. Het lijken kleine dingen, en ze maken alles echt af. Dus daarna heeft ze voor het gehele huis (3 verdiepingen) van m’n vriendin een interieurontwerp en stylingadvies gemaakt, vanaf verbouwing tot de juiste bank;-).

Bas, Maarssen

Het was fijn om samen met Joyce na te denken over de inrichting van ons nieuwe huis. Joyce kwam met een mooi ontwerp, waarbij onze bestaande meubelen nog mooier tot hun recht kwamen. Het was vooral fijn om samen de kleuren en materialen van de vloer, de gordijnen en de lampen te bepalen. Inmiddels genieten we elke dag van een prachtig huis wat totaal anders is dat wat we hiervoor hadden, maar waarin we ons net zo thuis voelen!

Conny & Remco, IJsselstein

We hebben een nieuwbouwhuis gekocht in Vianen en zijn in afwachting van de sleutel. Wij vinden veel dingen leuk en wisten niet waar te beginnen. We zijn op internet gaan zoeken en zo kwamen we bij Joyce uit. Wat een fijne en duidelijke site. Het is direct helder wat je krijgt voor welke prijs en daar houden wij van.

Joyce reageerde al snel op onze mail en een kennismakingsgesprek was gepland, dit voelde meteen heel prettig en vertrouwd aan. Ze heeft heel goed naar onze wensen geluisterd en ons meegenomen in het proces. Ze is meerdere malen bij ons thuis geweest om de vorderingen te bespreken en waar nodig aan te passen. Voor onze vloer vonden we het lastig de juiste kleur te kiezen, Joyce is toen meegegaan naar de winkel en heeft ons hierbij geholpen. Echt heel fijn!

We hebben een heel mooi plan gekregen waarin we duidelijk kunnen zien hoe het eindresultaat zal gaan worden. Dit terwijl ons huis nog geen eens af is! Nu begint het al echt te leven. We hebben ook een shoplijst gekregen, zodat we precies weten waar we alles kunnen kopen. Zelfs nu het advies is afgerond kunnen we nog steeds bij Joyce terecht met onze vragen en dat waarderen we heel erg.

Sietske & Jan, Vianen

In eerste instantie wilden wij geen interieur styliste omdat we niet mee wilden gaan met de mode grillen van nu. Joyce heeft heel goed naar ons geluisterd en ons huis zo mooi en warm gemaakt binnen onze eigen smaak. En ons op een paar punten uit onze comfort zone getrokken. We zijn heel gelukkig met het eindresultaat.

Het proces was fijn. Joyce maakt duidelijke plaatjes wat bepaalde opties kunnen doen voor de sfeer. En komt met meerdere opties om dat te bereiken. Ze geeft ook hele praktische hulp, dit kun je daar kopen of je kunt voor dat kiezen en dat vindt je daar. Wij zouden Joyce zeker opnieuw inschakelen. Ze werkt ook heel goed om de mooie spullen je al hebt. Zo hebben veel van onze spullen een goed nieuw plekje gevonden. En hebben we dankzij haar hulp een persoonlijk, warm, gezellig huis.

Daarbij is helder wat je waarvoor betaalt en geen verassingen achteraf.

Bas & Jacqueline, Haarlem

Ik voel me elke dag gelukkig en thuis in mijn nieuwe huis, mede dankzij Joyce. Anno vandaag is er keuze en moois in overvloed in meubels, kleuren, stoffen, stijlen etc. maar de hoeveelheid tijd steeds schaarser. Joyce heeft mijn wensen, dromen en beelden vertaald naar een totaal beleving en combinatie van stijlen, vormen en kleuren. Hierin ging ze veel verder dan ik alleen zou durven en uberhaupt zou weten wat er allemaal is en kan. Geheel in samenspraak heeft ze een grote puzzel gelegd, waarbij er soms ook weleens een stukje niet goed bleek te passen maar later toch op z’n goede plek belandde. De puzzel, het huis is nu af en ik ben er ontzettend blij en gelukkig mee. Het voelt echt als mijn huis, het is mijn stijl en het zijn mijn keuzes maar geïnspireerd, ge-orkestreerd, als het ware ‘geblend’ door Joyce. Dit heeft een ongekende meerwaarde opgeleverd zowel qua kwaliteit, originaliteit, totaal beleving als op tijd die ik nooit gehad zou hebben om alles uit te kiezen, bij elkaar te zoeken, aannemers regelen/plannen etc. Joyce is niet alleen heel erg kundig en gedreven maar ook erg plezierig en leuk om mee samen te werken.

Marcel, IJsselstein

Na onze verhuizing van een jaren 30 bovenwoning naar een moderne eengezinswoning hebben we stap voor stap enkele meubels en accessoires vervangen. Het is ons echter niet goed gelukt de juiste sfeer en eenheid te creëren in onze nieuwe woonkamer. Joyce is bij ons thuis geweest en aan de slag gegaan met het plan. Bijzonder was dat één van ons in eerste instantie de voorgestelde, moderne draaifauteuil helemaal niet zag zitten. Inmiddels is deze draaifauteuil voor ons alle 4 de favoriete zitplek en een echte eyecatcher in ons interieur!

Wij hebben het plan van Joyce zelf stap voor stap in de praktijk gebracht, waarbij we altijd op haar terug konden vallen voor een detail advies. In plaats van een nieuwe eettafel aan te schaffen, hebben we ervoor gekozen onze eettafel zelf wit te schilderen. Met deze besparing hadden we de advieskosten van Joyce er al volledig uit!

We kijken al uit naar jouw volgende advies!

Joost & Alice, Vleuten

Mijn huis stond al lange tijd te koop, ongeveer 3 jaar. Door het inschakelen van BLEND Interieur . Styling kreeg het een totaal andere uitstraling. Het hielp wel dat ik er niet meer woonde, dus alles kon worden aangepakt. Ik had er zo weer zelf in kunnen trekken, zo leuk was het. En het resultaat: De eerste kijkers die daarna kwamen hebben het ook gekocht. Geweldig!

Mevrouw Paulus, Nieuwegein

We hebben onze wensen kenbaar gemaakt voor onze woonkamer, werkkamer en logeerkamer. Joyce kreeg hierin vrijheid tot invulling van het plan. Erg mooie voorstellen en een fijne samenwerking met visie en inspiratie, alles op een praktische manier ingevuld. Zo konden we direct tot uitvoering overgaan. In de toekomst zullen we BLEND bij nieuwe projecten zeker weer benaderen.

Jan & Henny, Leidschendam

Super bedankt! We zijn heel blij met het kleuradvies dat je gegeven hebt voor onze nieuwe woning, en de andere tips die we van je kregen. Mochten we nog meer advies nodig hebben dan weet ik je zeker te vinden.

Martine, Den Dungen