Over BLEND

Over BLEND Interieur . Styling

Hallo, ik ben Joyce, interieurontwerper en styliste en eigenaar van BLEND Interieur . Styling. 7 jaar geleden heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt en ben ik, na het volgen van vakgerichte opleidingen, gestart met mijn eigen interieur studio. Met heel veel liefde en plezier werk ik aan de interieurontwerpen en -adviezen en stylingopdrachten.

Het creëren van een fijn thuis voor mijn klanten waarin hun persoonlijkheid naar voren komt, ik vind het leukste dat er is! De juiste sfeer vinden, het interieurontwerp maken wat daarbij aansluit, de uitvoering ervan en styling als finishing touch. Mijn stijl kenmerkt zich vooral in een tijdloze, rustige basis, wel met een kleuraccent, praktisch en persoonlijke details en/of eyecatchers. Kortom een plek waar je je helemaal thuis voelt en jezelf kunt zijn!

De projecten die ik doe en heb gedaan zijn heel divers van inhoud en grootte,  van een kleuradvies tot aan begeleiding van de bouw van een nieuw huis of een verbouwing, ik heb het allemaal al mogen doen. Ik adviseer, inspireer en help je er graag mee!

Klantrecensies